شهر سوال ـ
اماكن
چرا هنگام تخريب بقيع شيعيان ساکت ماندند؟
شهر سوال ـ دردناکترین حادثه تاریخی ـ اسلامی معاصر به هشتم شوال سال ۱۳۴۴ و پس از روی کار آمدن سومین حکومت وهابی عربستان مربوط میشود؛
سرزمین و چاه برهوت چیست و در کجا واقع شده است؟
از برخی روایات چنین برمیآید که «برهوت» در همین دنیا و بر روی کره زمین قرار گرفته است. پیامبر اسلام(ص): «بهترین آبی که بر روی زمین قرار میگیرد، آب زمزم است ... که در آن سلامتی از بیماری است و بدترین آب بر روی زمین، آب وادی برهوت است». البته چشم مادی ما از دیدن حقایق و وقایعی که در این سرزمین میگذرد بیاطلاع است.
اعتقاد يهوديان در مورد مسجد الاقصي چیست و چرا قصد تخریب مسجدالاقصی را دارند؟
شهر سوال ـ صهیونیست ها معتقدند که مسجد الاقصی در گذشته بنای هیکل سلیمان بوده است.
وسعت فدک چه مقدار است؟ شنیده ایم که عربستان ،عراق و رود فرات و مقداری دیگر را شامل میشود؟چنین حرفی صادق است؟
شهر سوال ـ «فدك» دهكده اى در سرزمين حجاز بود و ميان آن و مدينه به باور برخى، دو يا سه روز راه بود.
اصحاب کهف در کدام کشور امروزی بودند؟
شهر سوال ـ در خصوص محل غار اصحاب کهف مکان هایی زیادی ذکر شده است، اما در تفسیر نمونه آیت الله مکارم شیرازی، جلد ۱۲، صفحه ۴۳۸ در این خصوص گفته شده است «اینکه اصحاب کهف در کدام منطقه از روی زمین زندگی می کردند و این غار در کجا قرار داشته، در میان دانشمندان و مفسران گفتگو بسیار است.
سیره و روش پیامبر و امامان (ع) در برخورد با نامحرمان چگونه بوده؟
شهر سوال ـ در سیره معصومین(علیهم السلام) این گونه نبود که بطور مطلق بین زن و مرد نامحرم هیچ گونه ارتباط کلامی برقرار نباشد.بلکه آنچه مورد توجه و حساسیت خاصی داشت تعیین حریم روابط و رعایت جدی در رعایت این حریم بوده است.
توضیحاتی در مورد رکن یمانی بیت الله الحرام دهید و ماجرای این سنگی که میگویند نزدیکی در خانه ی خداست و پیامبر(ص) با دستان خودش در آنجا گذاشته چیست؟
شهر سوال ـ رکن یمانى، زاویه جنوبى خانه کعبه است که در سمت کشور یمن واقع شده است. در بعضى روایات، رکن یمانى به عنوان یَمْینُ الله فی ارضِهِ مطرح شده است. و سفارش شده که رکن یمانى را استلام کنید. امام صادق (علیه السّلام) مى فرماید: رسول خدا (صلّى الله علیه و آله) فرموده است: طُوفُوا بِالبَیْتِ وَ اسْتَلِمُوا الرّکْنَ فَاِنَّهُ یَمینُ اللّه فى ارْضِهِ یُصافِحُ بِها خَلْقُهُ مُصافِحَة العَبْدِ أو الرَّحیلِ یَشهَدُ لِمَنْ اسْتَلَمَّهُ بِالمُوافاتِ.[۱]