حقیقت سعادت این است که آخرین مرحله زندگی انسان با عمل سعادتمندانهای پایان پذیرد و حقیقت شقاوت این است که آخرین مرحله عمر با عمل شقاوتمندانهای خاتمه یابد.
بدبختی
چرا افراد گناهکار خوشبختند و مومن ها این قدر بدبختی دارند؟
سختی های دنیا برای مومنان و کافر وجود دارد با این تفاوت که مومنان در میان سختی ها، به ثواب الهی امید دارند و می دانند که خدای قادری دارند که می تواند مشکلات آن ها را مرتفع کند.
از منظر ادیان الهی حقیقت خوشبختی و بدبختی چیست؟
در منظر اديان الهي و خداوند متعال، سعادتمند و خوشبخت آن كسي است كه بنده ي مطيع خدا باشد، چه در خانواده ي مومن متولّد شده و در اوج زيبايي و رفاه و ثروت و مقامات دنيوي باشد و چه در خانواده ي كافر متولّد شده، چهره اي نازيبا داشته و غرق در فقر و رنج و بيماري و... باشد.
خدا کجاست که این همه بدبختی را نمی بیند؟
باید دقت کرد ، که چه چیز را بدبختی می دانیم؟ عاملش چیست؟ و در کدام هستی شناسی قرار داریم که توقع دخالت خدا را داریم؟
اثر لقمه حرام در بدبختی و هلاکت انسان !
شهر سوال ـ مرحوم ملا احمد نراقی رحمه الله در كتاب «معراج السعادة» مال حرام را از بزرگترین عوامل هلاكت انسان و مهمترین موانع رسیدن به سعادت [دنیوی و اُخروی] معرفی میكند.
این همه درد و رنج و سختی در زندگی انسان برای چیست؟
شهر سوال ـ از منظر دینی خداوند زندگي انسان را توأم با رنج و مشقت قرار داد تا وي را تربيت کند و استعدادهايش را شکوفا نمايد.
شدايد و ناملايمات براي انسان جنبه سازندگي دارند. بسياري از کمالات و رشدها است که جز در رو برو شدن با سختي ها و گرفتاري ها ، جز در نتيجه برخوردها، جز در ميدان مبارزه و پنجه نرم کردن با حوادث به دست نمي آيد.
آیا بدبخت تر از من کسی هست؟
شهر سوال ـ تن آدمی شریف است به جان آدمیت نه همین لباس زیباست نشان آدمیت
از رفتار غیر اخلاقی دیگران نسبت حضرتعالی متاسفیم اما توجه داشته باشید؛...