شهر سوال ـدرباره چگونگي مرگ عايشه، اختلاف نظر وجود دارد. منابع اهل سنت مرگ او را طبيعي دانسته و گفتهاند که در سال ۵۸ هـ.ق عايشه از دنيا رفت و ابوهريره بر او نماز خواند.
عایشه
عایشه قبل از ازدواج با پیامبر(ص) ازدواج کرده بود؟
شهر سوال ـ ازدواج به این معنا که عروسی کرده باشد و زندگی مشترکی را شروع کرده باشد،سند محکمی نداریم
چرا پیامبر (ص) با یک دختر نه ساله ازدواج می کند؟
اگر ۵۰ سال به گذشته برویم، می بینیم که دختران ۱۵ ساله، مادر می شدند! حتی همین امروز، در مناطقی از کشور مثل سیستان و ... هرگز سن ازدواج دختران در تهران و بعضی از شهرهای بزرگ، برایشان قابل قبول نیست. معیاری که در اسلام برای سن ازدواج وجود دارد، بلوغ به انضمام رشید بودن است. یعنی شخص حداقل باید این دو خصیصه را بیابد، تا ازدواج برای او مناسب دانسته شود
چرا پیامبر اکرم(ص) بر طبق علم غیب خود عمل نکردند و با عایشه ازدواج کردند؟
شهر سوال ـ اگر واقعاً حضرت محمد(ص) علم غیب داشته و به فرموده خودشان شهر علم بودند، چرا با عایشه که بعدها مشکلات زیادی برای امام علی(ع) بوجود آورد، ازدواج کردند؟
علت ازدواج پیامبر(ص) با دختران ابوبکر و عمر ... چیست؟ و آیا دو دخترش را به عثمان داد؟
شهر سوال ـ پیامبر و امامان(ع) همانند دیگر مردم میباشند ودر رابطه با مردم و داد و ستد با آنها به علم عادی رفتار میكردند و از علم غیب بهره نمیگرفتند. كارهای عادی و روزمره آنها مانند دیگر مردم بود، خوردن و خوابیدن، ازدواج و ... و آنها تافته جدا بافته از مردم نبودند. بتعبیر دیگر علم غیب پیامبر(ص) و ائمه(ع) ملاک عمل به وظایف نبوده است.
شخصیت عایشه چگونه بود؟
شهر سوال ـ در نزد اهل سنت، عایشه شخصیتی بسیار ارجمند است. به دلیل آنکه همسر پیامبر(ص) بوده است. اما شیعه صرف همسری پیامبر را ملاک قضاوت درباره شخصی قرار نمی دهد. چون همسر لوط و نوح، اگر چه همسر پیامبر بودند، اما از اصحاب شقاوت شدند و از آن سو، همسر فرعون که ادعای "ربکم الاعلی" داشت، جایگاهی بسیار عالی نزد خدا یافت:
عایشه در زمان ازدواج با پیامبر (ص) چند سال داشت؟
شهر سوال ـ مساله ازدواج یک پاسخ منطقی به نیاز زن و مرد به یکدیگر است که در تمام شرایع و ادیان و جوامع پذیرفته شده است. اسلام نیز بنیاد ازدواج را مبارک ترین بنیانها و بناها شمرده است و پیروان خود را بدان ترغیب و تشویق نموده است و شرایط و حدودی برای آن تعیین نموده است. پیامبر اکرم ( صلی الله علیه و آله) نیز انسانی است همانند سایر انسانها با همان نیازها با این تفاوت که کمالاتی داشته که شایسته نزول وحی شده است.
ماجرای راز پیامبر (ص) که توسط یکی از زنانشان افشا می شود، چیست؟
شهر سوال ـ «وَ إِذْ أَسَرَّ النَّبىُِّ إِلىَ بَعْضِ أَزْوَاجِهِ حَدِیثًا فَلَمَّا نَبَّأَتْ بِهِ وَ أَظْهَرَهُ اللَّهُ عَلَیْهِ عَرَّفَ بَعْضَهُ وَ أَعْرَضَ عَن بَعْضٍ فَلَمَّا نَبَّأَهَا بِهِ قَالَتْ مَنْ أَنبَأَكَ هَاذَا قَالَ نَبَّأَنىَِ الْعَلِیمُ الْخَبِیرُ؛[تحریم/۳] (به خاطر بیاورید) هنگامى را كه پیامبر یكى از رازهاى خود را به بعضى از همسرانش گفت، ولى هنگامى كه وى آن را افشا كرد و خداوند پیامبرش را از آن آگاه ساخت، قسمتى از آن را براى او بازگو كرد و از قسمت دیگر خوددارى نمود هنگامى كه پیامبر همسرش را از آن خبر داد، گفت: «چه كسى تو را از این راز آگاه ساخت؟» فرمود: «خداوند عالم و آگاه مرا با خبر ساخت!»