شهر سوال ـ بهتر بود تاریخچه ای از زندگی خود و کیفيت رابطه خود با دیگران و موضوعاتی که باعث زودرنجی و تحریک پذیری شما شما می شود را به صورت جزیی مطرح می فرمودید. همچنین آمار زودرنجی و تحریک پذیری و رفتار بیرونی شما هنگام زود رنجی برای مشاور اهمیت دارد و در فراهم آوردن راهکارهای درمانی کمک خواهد کرد. اما برای کنترل و مدیریت زودرنجی و تحریک پذیری و یا به قول معروف زود از کوره در رفتن، راهکارهای زیر پیشنهاد می شود که شما باید با دقت آن را مطالعه فرموده و در زندگی خود عملاً انجام داده و گزارش وضعیت روحی خود را هر روز ثبت کرده و هر هفته ذکر میزان بهتر شدنتان را به کارشناسان ارسال فرمایید، تا با اصلاح و تعامل با این مجموعه به تدریج وضعیت روانی بهتری داشته باشید:
خشم
چگونه عصبانیت خود را كنترل كنیم؟
شهر سوال ـ پرهیز از خود سرزنشی: شما باید این موضوع و مسأله را مانند یک بیماری جسمانی تلقی کنید شخصت انسانی خود را تحقیقر نکنید زیرا این کار باعث کاهش اعتماد به نفس و عملکرد منفی در موقعیت های بعدی خواهد شد.
براي خورد نشدن اعصاب چه بايد كرد؟
شهر سوال ـ باید ابتدا بگوییم که تحریک پذیری و یا خورد شدن اعصاب دلایل گوناگونی دارد از جمله مسایل ژنتیکی، رشد در خانواده ای که پدر یا مادر و یا سایر اعضاء برای رسیدن و گرفتن حق خودشان از پرخاشگری استفاده کرده اند و افراد الگوهای ارتباطی با سبک پرخاشگری را در ارتباط با سایر افراد برگزیده اند و در بعضی از موارد افرادی که به دلایلی دچار افسردگی یا اضطراب شده اند در طول دوره بیماری به قول معروف زود از کوره درمی روند.
چگونه از تند خویی دور شوم؟
شهر سوال ـ به هنگام بروز عصبانیت و تندخوئی سریع، حالات خود را تغییر دهید مثلاً اگر ایستاده اید بنشینید و اگر نشسته اید دراز بكشید و صورت خود را با آب سرد بشوید و یك لیوان آب خنك بیآشامید و خود را از موقعیت دور سازید.
چگونه عصبانیت خودمان را کنترل کنیم؟
شهر سوال ـ از خود ارزندگیهای نابجا و شخصیت قائل شدن بیش از اندازه برای خود اجتناب ورزید و تنها هنجارها را رعایت کنید و لذا به سراغ رفتارهای متواضعانه همانند تقدم در سلام، همنشینی مناسب با افراد پایینتر، ابراز ارادت به کوچکترها، مصافحه و احوالپرسی با دیگران به خصوص طبقه پایینتر، تفریح و صحبت با دیگران اقدام کنید.