کارهای خاص و عجیب و غریبی در خانه اتفاق می افتد و تصورم بر این است که مربوط به جنیان است. چه توصیه ای در این زمینه دارید؟

هر چند موجودی به نام جن وجود دارد و حتی سوره ای در قرآن به نام این موجود نامگذاری شده، اما نمی توان هر اتفاقی را به این موجود ارتباط داد. شاید فکر کردن زیاد نسبت به این مساله و حساسیت بیش از حد، باعث شده شما چنین تصوراتی داشته باشید.

در هر صورت شما می توانید راه کارهایی را دراین خصوص به کار بگیرید:

۱- پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود‌ه‌اند که جبرئیل از طرف خداوند به ایشان دعایی را برای دفع جن تعلیم داده‌اند:
«أَعُوذُ بِنُورِ وَجْهِ اللَّهِ وَ كَلِمَاتِهِ التَّامَّاتِ الَّتِي لَا يُجَاوِزُهُنَّ بَرٌّ وَ لَا فَاجِرٌ مِنْ شَرِّ مَا ذَرَأَ فِي الْأَرْضِ وَ ما يَخْرُجُ مِنْها وَ مِنْ شَرِّ ما يَنْزِلُ مِنَ السَّماءِ وَ ما يَعْرُجُ فِيها وَ مِنْ شَرِّ فِتَنِ اللَّيْلِ وَ النَّهَارِ وَ مِنْ شَرِّ طَوَارِقِ اللَّيْلِ وَ النَّهَارِ إِلَّا طَارِقاً يَطْرُقُ بِخَيْرٍ يَا رَحْمَان»(۱)

۲- یکی دیگر از بهترین راه‌کارها برای در امان ماندن از شر این موجودات، قرائت مداوم سوره ناس و فلق است؛ از امام صادق (علیه السلام) نقل شده که درباره آثار و برکات سوره الناس فرمود:
«کسی که سوره ناس را در منزلش قرائت کند، از جن و وسوسه‌ها محفوظ می‌ماند. کسی که آن سوره را بنویسد و بر اطفال کوچک همراه کند، آن اطفال به اذن خداوند از شرّ جنیان محفوظ می‌مانند.»(۲)

۳- همچنین از امام صادق (علیه السلام) ‌روایت شده است‌: «هر که سوره جن را بسیار بخواند، در دنیا از چشم جنیان و دمیدن‌ها و سحر و مکر ایشان محفوظ باشد.»(۳)

۴- امام صادق (علیه السلام) نیز دعایی را در این زمینه بیان فرمودند:
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ مَا شَاءَ اللَّهُ كَانَ وَ مَا لَمْ يَشَأْ لَمْ يَكُنْ أَشْهَدُ أَنَّ اللَّهَ عَلى كُلِ شَيْءٍ قَدِيرٌ وَ أَنَّ اللَّهَ قَدْ أَحاطَ بِكُلِّ شَيْءٍ عِلْماً اللَّهُمَّ إِنِّي أَعُوذُ بِكَ مِنْ شَرِّ نَفْسِي وَ مِنْ شَرِّ كُلِ دَابَّةٍ أَنْتَ آخِذٌ بِناصِيَتِها إِنَّ رَبِّي عَلى صِراطٍ مُسْتَقِیم»(۴)

در صورت نگرانی می توانید این نوع راهکارهار ا به کار ببرید، تا نگرانی شما برطرف گردد.

پی نوشت:
۱.ابن طاووس، على بن موسى،مهج الدعوات و منهج العبادات، ص۷۲، دار الذخائر، قم،۱۴۱۱ ق.
۲.بحراني، سيدهاشم، البرهان في تفسير القرآن، بنياد بعثت، ۱۴۱۶ه.ق، ج ۱۰،ص ۵۵۰.
۳.طبرسی‌، مجمع البیان‌، ناصرخسرو، تهران، ۱۳۷۲ه.ش، ج ۱۰،ص ۳۶۵.
۴.ابن طاووس، على بن موسى،مهج الدعوات و منهج العبادات، ص۷۲، دار الذخائر، قم،۱۴۱۱ ق.

نظرات