چگونه رضایت مادرم را برای ازدواج جلب کنم؟

دختری هستم ۲۵ ساله.دانشجوی فوق لیسانس و کارمند بانک.
حدود ۷-۸ ماه هست که با آقایی آشنا شدم که ۲۹ سال دارد. الآن بیشتر از یک ماه می شود که اجازه می خواهد بیاید خواستگاری ولی پدر و مادر من قبول نمی کنند. دلیل مخالفت خانواده ام، مخصوصا مادرم این هست که این آقا همسرشان را طلاق داده اند. ایشان قبلا با همسرشان به مشاوره رفته بودند. و من پرونده مشاوره را خواندم. و متوجه شدم که مشکل از همسر بوده. سر موضوعاتی مشکل داشتند، من با شناختی که از خودم دارم می دانم با چنین مشکلاتی برخورد نمی کنم. در طول این مدت شیفته شخصیت اجتماعی، محترم ایشان شدم. خیلی خوش برخورد و متین وصادق هستند. در طول این مدت با من هیچ جرو بحثی نداشتند. خانوادش کاملا من را حمایت می کنند. ولی مادرم، مادر ایشان را از خانه انداخت بیرون. گفت با چه رویی آمدی خواستگاری دختر من. مادرم مدام تهدید می کند که اگر با ایشان ازدواج کنم هردو نفررا می کشد.
من هم به ایشان گفتم فقط صبر می کنم. گفتم هروقت سنم بالا رفت مجبور می شوید قبول کنید. ولی مادرم می گوید اگر بمیرم هم وصیت می کنم نگذارند تو با آن پسر ازدواج کنی.
لطفا منو راهنمایی کنید.من میخوام رضایت خانوادمو جلب کنم.
از اینکه رضایت خانواده در هر صورتی و حالتی برای شما مهم است بسیار خرسندیم قطعا رضایت خانواده به عنوان پشتوانه عاطفی و روانی برای زندگی مهم است. اما در این جا دو نکته دیگر مهم است یکی اینکه معمولا در روابط مستقیم و گفت و گوهای مستقیم اگر چه دو طرف در مورد مسایلی صحبت می کنند ولی آنچه زودتر شروع به تشکیل شدن می کند وابستگی عاطفی است. وابستگی به طرف پیام می دهد که شما به درد هم می خورید در حالی که خوش برخورد، متین و صادق بودن و از بچگی کار کردن به نظر شما ارزش هایی است که شما نیاز داشته اید ولی این ها فقط کافی نیست و باید به صورت عمیق تر شخصیت شما و ایشان مورد مطالعه و بررسی قرار بگیرد، بنابراین بهتر است با مشاوره پیش از ازدواج صحبت کنید از طرفی نظر مشاوره ای که طلاق گذشته را تأیید کرده را بدانید و از ایشان بخواهید ویژگی های منفی مرد را هم به شما بگوید. پس جمله شما که می گویید احساس می کنم در کنار هم زندگی خوبی داشته باشیم باید از طرف مشاوره و متخصص تأیید و اصلاح بشود. بدانید همه خوشبختی زندگی در آن چیزهایی نیست که شما می خواهید، به عبارت دیگر شما خوش برخورد بودن، متین و صادق بودن و کار کردن برایتان ارزش دارد ولی زندگی زناشویی  موفق فقط بر مبنای این موضوعات استوار نیست پس قدری با خود کنترلی و خویشتن داری به منطقی بودن تصمیم تان با یک روان شناس بالینی که در زمینه مشاوره پیش از ازدواج تخصص دارد مشاوره داشته باشید در صورت تأیید مشاور می تواند مادرتان را هم به فرایند مشاوره دعوت کند و دلایل عدم رضایت ش را بداند نکته دیگر اینکه در درجه اول از نظر حقوقی و شرعی اذن پدر لازم است و شما در متن ارسالی به هیچ وجه به نقش پدر اشاره نکرده اید موفق باشید.
کلمات کلیدی: 

دیدگاه‌ها

سلام خسته نباشید
من باپسری معلول اشناشدم وتصمیم دارم باهاش ازدواج کنم من۲۶ سالمه وشاغلم پسره هم ازاول معلول نبوده توی تصادف ازپایین تنه فلج شده دکتراقطع امیدنکردندوگفتن امکان داره باعمل جراحی سلامتیش برگرده ماباهم تلفنی صحبت میکنیم گاهی وقتاهم من میرم به دیدنش دوتاازابجیام هم درجریانن ولی چون توی یه خانواده شلوغ به دنیااومدم هضم این قضیه برای بقیه خیلی سخته من واقعاتصمیمم روگرفتم ولی نمیدونم چطورخانوادموراضی کنم.لطفامنوراهنمایی کنید.متشکرم

تصویر مشاور شهر سوال

خواهر محترم، ما هم خدمت شما عرض سلام و خسته نباشید داریم و ورود شما به شهر سوال را خوش آمد میگوییم. نفرمودید که آقا پسر چند ساله هستند. هرچند انتهای این داستان هنوز مشخص نیست اما قصد شما برای این امر خیر (ازدواج) و با این مورد خاص که شاید کمتر کسی حاضر به آن بشود قابل تقدیر است. اما شما هم باید به خانواده تان حق بدهید که چنین موردی را به راحتی نپذیرند یا به قول شما هضم آن سخت باشد. نه تنها برای خانواده که شاید هر کسی چنین چیزی را بشنود باور آن برایش دشوار باشد. بنابراین در درجه اول باید صبر و بردباری پیشه کنید، که کلید حل بسیاری از مشکلات صبر است. ما واقعا از هدف درونی شما از چنین تصمیمی اطلاع نداریم و توصیه هم نمیکنیم که چنین انتخابی داشته باشید، اما در صورتی که شما همه جوانب را سنجیده و به همه ابعاد آن نظر داشته اید و با فکر و تأمل به این نتیجه رسیده باشید، تصمیم شما قابل احترام خواهد بود. البته لازمه یک تصمیم گیری منطقی و درست، انجام آن در فضای آرام به لحاظ انگیزش ها و عواطف بیرونی است، که تماس شما با آقاپسر میتواند مخل این فضا باشد. شما در فضای آکنده از وابستگی و مهر و محبت و عاطفه نسبت به ایشان و یا از دو طرف نمیتوانید تصمیم گیری منطقی کاملی داشته باشید و قطعا تصمیم شما تحت تأثیر روابط و عواطف شما خواهد بود. به همین خاطر است که ما همواره توصیه میکنیم دوستان هم سن و سال شما از دوستی ها و روابط عاطفی بی هدف بپرهیزند. به هر حال برای اطمینان بیشتر خودتان از تصمیم قلبی تان و نیز اطمینان اطرافیان از تصمیم شما، توصیه ما آنست که یک یا چند جلسه به صورت حضوری به یک مشاور ازدواج باتجربه مراجعه داشته باشید. حسن این کار آنست که علاوه بر اطمینان از تصمیم خود، برای متقاعد کردن اطرافیان نیز میتوانید از ایشان کمک بگیرید. البته همانطور که عرض شد، پذیرش چنین تصمیمی در هرصورت سخت خواهد بود و با مقاومتهایی روبرو خواهید شد که، علاوه بر تلاش در متقاعد کردن خانواده،لازمه آن صبر شما و استقامت در تصمیم تان خواهد بود.
موفق و پیروز باشید

با سلام.من دختری ۱۹ سالم که با پسری که ۶ماه ازم بزرگتره رابطه دارم.از همه لحاظ هم سطحیم و امسال دانشجوی رشته حقوق میشه قراره تا یکی دو سال دیگه عقد کنیم.خانواده اون همشون ازاین موضوع خبر دارن و موافقن ولی خانواده من مخالفن فقط به این علت که پدرش سابقه زندان داشته بخاطر تصادف با ماشین و از شغل پدرش که رانندس ایراد میگیرن ولی خودش از پدر بزرگش بهش ارث رسیده و وضعش خیلی خوبه.تورو خدا منو سریعتر راهنماییم بکنین که چجوری پدر و مادرمو راضی کنم

تصویر مشاور شهر سوال

خواهر عزیز، سلام. به شهر سوال خوش آمدید. در مورد سوالات شما چند نکته را به عرض می رسانیم: اول این که از رابطه های پیش از ازدواج، حتی به قصد ازدواج جداً پرهیز کنید چون عواقب قطعی و احتمالی این کار بیش از هر کس گریبان خود شما را خواهد گرفت و در انتها شما قطعا پشیمان ترین فرد ماجرا خواهید بود. دوم اینکه در مورد ازدواج ملاکهای بسیاری باید سنجیده شوند که قاعدتاً تشخیص برخی از آنها کار شما نیست و باید به متخصص رجوع کنید (بنابراین توصیه می شود در صورتی که تصمیم ازدواج قطعی شد و مشکلات با خانواده ها برطرف گردید، با مراجعه به مشاورین ازدواج از این مسئله آگاه شوید). سوم اینکه با فرض اینکه همه شرایط سنجیده بشود و مشکل خاصی نباشد، به نظر ما هم صرف شغل پدر ایشان و یا سابقه زندان به دلیل مسائل مالی نمیتواند دلیلی برای نامناسب بودن باشد. چهارم اینکه جلب رضایت افراد بخصوص والدین در مورد ازدواج فرزندان مسئله ای نیست که با چند جمله یا چند دقیقه یا یکی دو بار صحبت کردن به سرانجام برسد و طبعا زمان بر خواهد بود و نیازمند صبر و حوصله است. بنابراین به شما توصیه می کنیم در خصوص جلب رضایت پدر و مادر به تلاش خود ادامه دهید و صبور باشید (لازمه صبوری آنست که تماس و ارتباط خود را با آقاپسر قطع یا محدود کنید تا ذهن و روان شما آرامش بیشتری داشته باشد)، از سوی دیگر اگر واقعا گمان میکنید شما به درد هم میخورید، قطعا بزرگانی از نزدیکان یا دوستان باتجره خانوادگی هستند که حرف شما را تأیید کنند و میتوانید به واسطه آنان پدر و مادر تان را هم متقاعد سازید این کار را از طریق کسانی که مورد اعتماد والدینتان هستند یا احتمالا مشاور ازدواجی که حضوری به وی مراجعه خواهید کرد انجام دهید. در انتها نیز مجددا یادآور میشویم همه اینها زمانی است که مشخص شود واقعا شما دو بزرگوار به درد هم میخورید و شرایط ازدواج را دارا هستید.
برای شما آرزوی سلامتی و خوشبختی داریم.

salam man pesari 19 sale hastam va mikhaham shakhsi ra baraye zendegi entekhab konm va khanevade man shaded mokhalef ast be khatere in ke khanevadeye man migoyand khanevade dokhtare az nazare tabeghe khanevadegi az ma khili pain tar hastan man be khatere rezayat anha khili karha kardam va halla omadam inja ta az dostaaaan komak begeriram mammon misham age komakam konin mrc
rasti dokhtare ham tamam khososiyati ke man mikhamo dare va khili fahmide va bahosh hastesh vali man nemidonam chejoor dalayeli biyaram ta khanevadamo razi konm lotfan komakam konid

باعرض سلام و تشکر
خدمت شما عرض کنم یکی از مهمترین اتفاقات زندگی هر انسانی ازدواج است که اگر با هدف و انگیزه منطقی نباشد ممکن است رضایت مورد نظر را شما در زندگی احساس نکنید قطعا بدانیدصرف احساس عشق و علاقه بدون در نظر گرفتن سایر شرایط مثل حمایت عاطفی خانواده و... رضایت زندگی را برای شما به ارمغان نمی آورد البته بهتر بود دلایل اینکه خانواده ایشان در طبقه پاینتری از نظر خانواده شما هستند را به صورت جزیی مطرح می کردید . نکته دیگر اینکه استانداراد سن ازدواج در پسرها از ۲۴تا ۲۸ است پس احتمال خطر در سن ۱۹ سالگی و احساسی انتخاب کردن بسیار زیاد است که شما باید این موضوع را مد نظر داشته و برای آن برنامه ای برای پیشگیری داشته باشید موفق باشید.

نظرات