راه پیشگیری از آلوده شدن به گناه ها و انحرافات جنسی چیست؟

راه پیشگیری از آلوده شدن به گناه ها و انحرافات جنسی

شکی نیست که راه صحیح برای ارضای غریزه جنسی، ازدواج است. اما به هر جهت اگر کسی در شرایطی نیست که در حال حاضر امکان ازدواج داشته باشد، مطالبی که در زیر به آن اشاره می شود، به شرط خواست و اراده،‌ می تواند فرد را برای ترک این گناه یاری کند.

مطلب نخست این که باید توجه داشته باشید که قدرت جنسی، یکی از نعمتهای بزرگ خداوند می باشد و شکر این نعمت، استفاده از آن در مسیر صحیح می باشد و نباید آن را به مانع برای حرکت در مسیر صحیح زندگی تبدیل کنید. برای حل مشکل مناسب است از همین الآن به جای فکر کردن به ترک گناه، سعی کنید احکام شرعی را بیاموزید و مطابق وظایف شرعیتان عمل کنید، سعی کنید احکام مربوط به نگاه کردن و ارتباط با نامحرم و... را مراعات کنید. توجه بفرمایید که احکام دین اسلام مطابق فطرت و در جهت حفظ آن تنظیم شده و انسانها نیاز واقعی به کارهای حرام ندارند و به دلایل دیگر به آن تمایل پیدا می کنند و حتی در صورتی که به گناه نیاز نداشته باشند نیز مرتکب آن می شوند ؛ مانند افرادی که با وجود بی نیازی، دزدی می کنند و دلایلی نیز برای آن مطرح می کنند. در صورتی که می خواهید به وظیفه شرعیتان عمل کنید باید از انجام هر کاری که باعث به وجود آمدن شرایط گناه می شود و مقدمه برای انجام این گناه می باشد ، جلوگیری نمایید ؛ برای مثال باید از تنهایی دوری کنید و...

توجه بفرمایید که یکی از دلایل آلوده شدن به گناه کم بودن اطلاعات دینی و مذهبی می باشد که می توانید با مطالعه و شرکت در جلسات سخنرانی و کلاسهای مذهبی با آشنا شدن با یک جهان بینی صحیح از گناه بپرهیرید، برای مثال کسی که به درستی اطلاع ندارد به چه منظور به این دنیا آمده و از ارزش بالای خود بی اطلاع است نمی تواند در این دنیا به درستی زندگی کند و امکان آلوده شدن وی به گناه بیشتر از کسی است که هدف از خلقت انسان را می داند و ارزش یک انسان را می شناسد.

مطلب دیگری که برای ترک گناه باید مورد توجه قرار بگیرد، تقویت اراده می باشد که می توانید با روزه گرفتن اراده خود را تقویت کنید.

مطلب دیگری که می تواند در ترک گناه مؤثر باشد، تمرین برای ترک گناه است؛ با خودتان قرار بگذارید تا تاریخ معینی گناه نکنید و سعی کنید این زمان را طولانی تر کنید و مدت آن را طولانی و طولانی تر کنید، خواهید دید که میل شما به گناه کردن کمتر و کمتر می شود و یا از گناهانی که ترک آنها آسان تر است شروع کنید و به طرف جلو حرکت کنید. باید به این مطلب توجه داشته باشید که رتبه معنوی انسانها با مقدار صبر آنان در مقابل گناه و... مشخص می شود؛ اگر بنا بر این بود که میل جنسی در کسی نابود شود، یکی از وسایل ارتقای رتبه معنوی وی نیز نابود شده، مانند کسی که از نعمت بینایی محروم است و چشم وی گناه نمی کند.

همانگونه که می دانید هر یک از روزهای هفته به نام یک و یا چند تن از چهارده معصوم صلوات الله علیهم نامگذاری شده و به آنان تعلق دارد؛ روز شنبه به نام رسول خدا صلی الله علیه و آله، یک شنبه به نام امیر المؤمنین علیه السلام، دو شنبه امام حسن و امام حسین علیهما السلام، سه شنبه امام زین العابدین، امام باقر و امام صادق علیهم السلام، چهارشنبه امام کاظم، امام رضا و امام جواد و امام هادی علیهم السلام، پنجشنبه امام حسن عسگری علیه السلام و روز جمعه روز امام مهدی علیه السلام می باشد؛ می توانید با استفاده از همین مطلب و محبتی که به معصومین دارید و برای رعایت حرمت و با توسل به معصومین صلوات الله علیهم، از انجام گناه خودداری نمایید.

همیشه به این مطلب توجه داشته باشید که یکی از بزرگترین ضررهای گناه کردن این است که تمرکز را از کسی که مرتکب گناه می شود سلب می کند که می توان گفت بزرگترین ضربه ای که گناه به شما وارد می کند، عدم تمرکز و به خطر انداختن آینده شماست.
موفق باشید.

دیدگاه‌ها

سلام . من نزديك به ده سال ميشه كه گناه خاصى رو مرتكب ميشم و به خيلى ها بدهكار هستم ولى متاسفانه ردى از اونها ندارم براى حلاليت طلبيدن ، مدتى هست كه دچار عذاب وجدان شديد هستم طورى كه خواب راحتى ندارم چون هم واقعا دسترسى به اون افراد ندارم براى جبران اشتباهاتم هم اين كه مى ترسم آه اون افراد دامن افراد زندگى من رو بگيره چون در شرف ازدواج هستم ، مدام از نظر ذهنى تحت فشار و استرس هستم و منتظرم كه نتيجه ى اعمال زشتم رو در زندگى آينده ى خودم ببينم ، چون مى دونم دنيا دار مكافات هست و از هر دستى كه بدى مى گيرى اين مطلب رو بارها و بارها ديدم و شنيدم ، مى ترسم از اين كه همسرم هم يكى مثل خودم باشه و گناهانى شبيه من انجام داده باشه يا بعد از ازدواج با من انجام بده براى همين پريشان احوال و سرگردان هستم و خودخورى و تشويش ذهنى من رو رها نميكنه . قصد كردم خودم رو پاك كنم از گناهاى گذشته ، واقعا واقعا واقعا به اين نتيجه رسيدم كه از ترس خدا و قوانينش فقط مى تونم به خودش پناه ببرم تا شايد رحمت و بخشش خدا كه بزرگتر از گناهان من هست چاره ساز باشه ، ولى بازهم ميگم اگه اين دنيا جون سالم به در ببرم اون دنيا بدتر بايد پاسخگو باشم . چه بايد كنم ؟ من پشيمونم از چيزى كه بودم مى ترسم از نتيجه ى اعمال كه مثل سايه دنبالمه و قراره آوار بشه سرم . احساس اين روزهاى من رو كسى نداره واقعا توى برزخ به سر مى برم هم مى ترسم از خدا هم اميدوارم به رحمتش . مى ترسم از انتخاب همسر از آينده از گناه از برگشتن گناها به طرف خودم . توسل كردم به امام حسن مجتبى ( ع ) كريم اهل بيت . ولى شما را به خدا من با چه آرامشى زن بگيرم ؟ با چه ضمانتى ؟ چطور نترسم از سزاى اعمالم كه قراره گريبان گيرم بشن بعد از ازدواج ؟ چطور ممكنه حلاليت طلبيد از كسانى كه در دسترس نيستن ؟ و اسم و رسم اون ها رو يادت رفته ؟ من خاك بر سر حتى شمارش تعداد اون افراد از دستم خارج شده . مى ترسم از تاثير گناهم روى رفتاراى اون ها كه جوابگوشون من بايد باشم :( كمكم كنيد

با سلام و تشکر از ارتباطتان با شهر سوال!
پرسشگر گرامی،

در صورتی که دسترسی به آن ها ندارید یا در صورت گفتن، فتنه و شر درست می شود، دیگر لازم نیست بروید و حلالیت بگیرید. وظیفه شما فقط استغفار و توبه واقعی از گناهان گذشته است. از خدا بخواهید دل آن ها را از شما راضی بگرداند . در ضمن صدقه دادن به نیت رد مظالم بسیار مفید است، یعنی صدقه بدهید به نیت برطرف شدن ظلم هایی که به گردن تان بوده است . استغفار برای صاحبان حق نیز موثر است.
سعی کنید در جهت اعاده حیثیت افرادی که آبرویشان را با غیبت برده اید، تلاش کنید.
خواندن مکرر دعای روز دوشنبه که در کتاب مفاتیح الجنان آمده(با توجه به معنای آن) توصیه می کنیم.

ضمناً برای پاسخ به این سوال لازم است بدانیم حقوق دیگران بر گردن ما دودسته اند: حقوق مالی وحقوق معنوی.
پس از اینکه فرد خطاکار متوجه اشتباه خود شد و در صدد توبه و جبران گذشته برآمد لازم است حقوق ضایع شده را به طریق ممکن جبران نماید.
حقوقی که با پرداخت رد مظالم جبران میشوند حقوق مالی هستند که به دلایل مختلف از جمله عدم دسترسی به صاحب حق، ترس از ایجاد دشمنی و اختلاف و یا عدم اطمینان از مبلغ ذقیق آنها امکان جبران مستقیم وجود نداشته باشد که در این گونه موارد لازم است مبلغی را مانند صدقه ولی با عنوان رد مظالم به دفاتر مراجع تقلید و یا کمیته امداد پرداخت کنیم.
ولی اگر حقوق از دست رفته، معنوی و غیر مادی باشند اگرامکان طلب حلالیت از فرد وجود داشته باشد، ابتدا رضایت وی را جلب کنیم در غیر این صورت استغفار برای وی و هدیه اعمال نیک به صاحب حق میتواند راهی برای جبران مافات باشد.

موفق باشید.

سلام بسيار بسيار ممنون خداخيرتون بده

نظرات